Programska podrška

Uređaj koristi IoT tehnologiju za programiranje i pregled podataka. Kompletan software i baza podataka nalazi se u samome uređaju i nije potrebno instalirati nikakav dodatni software. web stranice.

Terminali

Terminali za evidenciju radnog vremena. terminali.

Evidencija radnog vremena

Sustav za evidenciju radnog vremena EVID omogućuje Vam jednostavnu i učinkovitu kontrolu prisutnosti djelatnika na poslu te opciono kontrolu pristupa pojedinim prostorima. Velike mogućnosti podešavanja parametara, omogućuju maximalno prilagođenje sustava radnom vremenu i načinu obračuna korisnika te se znatno skraćuje vrijeme potrebno za obračun radnih sati u firmi. Program radi kao WEB aplikacija, instalira se na jednom računalu (najbolje serveru) i dostupan je se bilo kog računala preko WEB preglednika.

Personali izvještaj omogućuje svakom zaposlenom u firmi da u svakom trenutko može pristupiti svojim podacima i pregledati ih, da u svakom trenutku zna koliko je sati u mjesecu u plusu ili minusu.

Različiti tipovi izvještaja omogućuju veliku flexibilnost sustava. Prilagođeni su da ih mogu koristiti i rukovodeće osoblje koje treba jednostavne izvještaje o prisutnosti na poslu i radnim satima utrošenim na pojedinim fazama projekta, kao i kadrovske službe u različitim firmama.

Program automatski prikuplja podatke sa različitih vrsta terminala, koji se mogu nalaziti na različitim lokacijama. Jedini uvjet pristupu terminalu je da je dostupan na lokalnoj mreži.Registracije mogu biti sa karticama ili sa otiskom prsta korisnika.