Programska podrška

Uređaj koristi IoT tehnologiju za programiranje i pregled podataka. Kompletna programska podrška i baza podataka nalazi se u samom uređaju i nije potrebno instalirati nikakav dodatni programski paket.  više

Blok shema

Blok shema i način spajanja uređaja.  više

Dokumentacija

Preuzimanje dokumentacije.  preuzimanje

SOS signalizacija

  • adresibilni SOS sustav za hotele i medicinske ustanove
  • alarmiranje na centrali ili na nekom računalu putem interneta
  • alarmiranje i SMS porukama
  • do 128 adresibilnih modula

LARUS SOS sustav namijenjen ja za sos signalizaciju u hotelima ili bolnicama. Adresibilni sobni moduli omogućuju brzu i pouzdanu komunikaciju centrale sa sobama.

Centrala je namijenjena za informiranje korisnika o alarmima ili greškama. Centrala prikuplja podatke sa adresibilnih elemenata i alarmira korisnike u slučaju pojave alarma.Na centrali se nalazi zvučni alarm, a također se može aktivirati i relej sa vanjskom sirenom za slučaj da se dežurno osblje ne nalazi u blizini centrale. Alarm traje sve do potvrde tipkom na centrali.

Ugrađeni web server u centralu omogućuje pristup sustavu putem interneta. Kompletno programiranje vrši se putem web stranica ugrađenih u sam uređaj. Također je moguće pristupiti sustavu sa bilo kojeg računala,tableta ili pametnog telefona koji imaju pristup internetu. Za nadzor i praćenje na udaljenim lokacijama dovoljno je bilo koje računalo, tablet ili pametni telefon. Daljinski nadzor moguć je preko web stranice ugrađenih u centralu.

Za objekte gdje je nemoguće da osoblje uvijek bude uz lokaciju gdje je centrala (npr. za bolnice ili domove dok traje njega pacijenata, moguće je primit alarm putem SMS poruke na mobitel dežurnog osoblja. Sustav istovremeno može poslati do 5 SMS poruka na 5 brojeva telefona.

Karakteristike uređaja

StavkaSpecifikacija
Dimenzije150 x 200 x 72 mm
Procesor32 bitni ARM CORTEX M4 168MHz
MemorijaFLASH 2MB
Ethernet10/100 Base
Napajanje12V AC / DC
Radna temperatura0-40C
Potrošnja5W
Komunikacija sa senzorima RS485
Maximalni broj adresibilnih elemenata128
Displej2 x 16 karaktera